Neem Contact

Monique van Kessel

Ik ben

Laten we een kop koffie gaan drinken en écht kennismaken.

Wat doe ik?

Ik ben grafisch ontwerper, creatieveling en illustrator die jouw idee of verhaal vertaalt en visualiseert naar grafisch werk. Ik ben goed in conceptueel denken, ideeën genereren en visualiseren. Daarnaast ben ik oprecht, enthousiast en eerlijk. Duurzaamheid, bewustzijn en openheid zijn belangrijk voor mij.

Wat is mijn kracht?

Met organisaties en bedrijven meedenken en jouw communicatievraagstuk vertalen en visualiseren. Met jarenlange ervaring in het grafische vak en met mijn persoonlijke intuïtieve aanpak resulteert dit in goed onderbouwde adviezen. Het resultaat is inhoudelijk iets toevoegen aan de kernwaardes van je bedrijf. Mijn klanten ervaren dit als een meerwaarde. Verder ben ik no-nonsens en zet graag de puntjes op de i.

Mijn visie

Samen met creatieven en bedrijven verbinden, creëren en werken aan een mooie wereld. Waarin je bewust kiest om te zijn wie je bent. Ik vind het elke keer weer een bijzonder proces om te zien hoe aantrekkingskracht werkt door authentiek te zijn. En dat je als mens, bedrijf of organisatie verder ontwikkelt en groeit. Gewoonweg door te kiezen vanuit je hart.

Monique van Kessel

“Life is about the people you meet and things you create with them so go out and start creating”

SAMENWERKEN MET VANKESSELDESIGN
HansBijloo

Sinds 2017 werk ik samen met Hans Bijloo aan online projecten. Voor alle vragen over websites, IT, beveiliging en hosting weet Hans deskundig en met veel enthousiasme voor alles een oplossing.

YvoKopenhagen

Als specialist in branding helpt Yvo van Koppenhagen soms mee met merkidentiteit, tekstschrijven en merkactivatie. Daarbij gaat strategie en een vurige passie voor onderscheidende creativiteit hand in hand.

WIL JIJ JE ONDERSCHEIDEN MET JE MERK EN JE BEDRIJF?”