De reviews van relaties over de meerwaarde en het werk van VANKESSELDESIGN.

anitawix

Voor de ontwikkeling van een nieuwe website, huisstijl en logo’s kreeg ik de tip om Monique van Kessel in te schakelen. “En wat ben ik daar blij mee”.
Monique heeft de tijd genomen en goed geluisterd en is ook erg betrokken bij mijn werk en missie. Zeker omdat het over een ingrijpend onderwerp als huiselijk geweld gaat heb ik veel steun ondervonden. Ze heeft zich ingeleefd in mijn werk en mij als persoon.
De logo’s die Monique heeft ontworpen zijn een afspiegeling van zowel mij als persoon als mijn missie. Met de uitstraling van de huidige website, zet Monique mijn bedrijf in het licht.

Een fijne vrouw en een fijne samenwerking hebben gezorgd voor een prachtig resultaat.

Anita Wix | Anita Wix & Krachtig Kwetsbaar
Ilja

Wij hebben Monique leren kennen als een pro-active meedenker. Erg plezierig als je zelf niet precies weet wat je wilt.

Inmiddels is Monique onze vaste ontwerpster en weet zij heel goed de juiste look en feel van onze website/shop en reclame uitingen neer te zetten.

Ilja Bruggeman | RubenRobijn
Schermafbeelding 2018-07-20 om 18.12.58

Ons mooie jubileumlogo ontworpen door VANKESSELDESIGN wordt veel gebruikt. Deze keer voor duurzame jute tassen. Top gedaan Monique…

Monica Waij | Pr Jumbo Landsmeer
Kirsten

Het begon met een idee in mijn hoofd en dat idee heeft Monique binnen 3 weken een flyer en een website gerealiseerd, zo snel en vlot had ik niet eerder meegemaakt! Bedankt Monique, ben er heel blij mee.

Kirsten Westerkamp | Innerfreedomjourneys
SonjaKoning

Na het eerste gesprek wist Monique meteen wat bij Avantisk past. Daardoor kwam ze meteen met een passend voorstel. Ook wat de invulling van de site betreft heeft ze mij veel werk uit handen genomen.  Ik ben heel blij met het resultaat.

Sonja Koning | Avantisk
Jaantje

Vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel bij de samenwerking met Monique. Monique is erg enthousiast, luistert goed en weet de ideeën die je in je hoofd hebt om te zetten naar een prachtig visueel concept. Ze kijkt daarbij echt verder; ze doorgrondt je visie en persoon om vervolgens een beeld te creëren dat daarbij precies past. Zo weet zij ervoor te zorgen dat wat je ziet ook is wie je bent en wilt uitstralen. Tijdens het hele proces van ontwikkelen blijft ze afstemmen en geeft ze ruimte voor je eigen proces hierin. Door haar werd ik uitgenodigd kernachtig te worden in wie ik ben als bedrijf en wil uitstralen. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Met trots deel ik mijn visitekaartje uit en verwijs ik graag naar mijn website. Ik raad iedereen aan met haar in zee te gaan! Zeker als je een unieke en authentieke uitstraling wilt krijgen passend bij waar je (bedrijf) voor staat!

Jaantje Thiadens | Coach Cabin
Schermafbeelding 2018-07-20 om 18.17.23

Een kampeerwinkel overnemen en tegelijk alles goed geregeld is meteen een goede binnenkomer bij mijn campinggasten. Ik wilde graag een illustraties verwerkt in mijn huisstijl om het zo laagdrempelig mogelijk te houden waarin service voorop staat. Nou dat is helemaal gelukt! Ik heb zowel het logo, diverse stickers, t-shirts, keycord en de website helemaal laten verzorgen door Monique. Van alles thuis!

Andre Zeldenrust | Kampeerwinkel Zeldenrust
YvoKopenhagen

VANKESSELDESIGN heeft voor onze klant Worldbrew Beverages een infographic gemaakt die goed laat zien hoe de brouwsystemen werken ten opzichte van traditionele systemen. Monique weet goed een complex technisch verhaal te vertalen in een pakkende en begrijpende beeldtaal. Niet voor niets zal zij ook de toekomstige infographics voor onze klanten verzorgen.

Yvo van Koppenhagen | Brands on Fire
MoniqueB

Al 18 jaar worden onze grafische werkzaamheden verzorgd door VANKESSELDESIGN.
Of het nu gaat om drukwerk, beeldmateriaal, mailingen of banners. Monique herkent precies wat er in een bedrijf speelt en wat grafisch aansluit bij ons bedrijf. Zij toont initiatief en komt met leuke ideeën en ontwerpen.

Alles in overleg met één doel, het beste eindresultaat. Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf zeker aan.

Monique Bloot | TheMagicTouch
Versie 2

Net begonnen als ZZP’er en wil met het uitdelen van een goed visitekaartje mijn netwerk vergroten. Ik ben heel erg blij met het professionele eindresultaat en dat het logo zo goed bij mij past, geeft mij daadkracht. De opdrachtgevers waar ik al voor heb gewerkt en een factuur mocht schrijven dachten dat ik al veel langer ZZP’er was.

Ed Rootlieb | Edyoursurfers
Schermafbeelding 2018-07-20 om 18.30.09

De huisstijl die Monique voor mij heeft gemaakt is de spreekwoordelijke kers op de taart. Ben er heel content mee!

Jeff van Sprew | GaanmetdieJavaan
HannekeScheper

Als startende ondernemer was ik op zoek naar iemand die voor mij een passend logo en huisstijl kon ontwerpen dat aansluit bij wat ik wil uitdragen. Dit vond ik in het aanbod van Monique van VANKESSELDESIGN. Na een persoonlijke ontmoeting waarin ik mijn wensen en ideeën kon bespreken en een aantal keren mailcontact, heeft Monique een prachtig logo voor mij ontworpen. Kleur, vorm en samenstelling tezamen komen precies overeen met dat wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf. Ik ben er heel blij mee!

Hanneke Scheper | Authentique

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.