Anita Wix

Anita Wix is taboedoorbrekend en ervaringsdeskundige op het gebied van huiselijk geweld en zet zich in om vrouwen (en mannen) die ook in een geweldsituatie zitten te helpen. Anita heeft een boek geschreven van haar ervaring met ernstig huiselijk geweld in verschillende vormen, en geeft lezingen en workshops en coach met haar team slachtoffers tijdens en na de geweldsituatie. Voor organisaties organiseert Anita programma’s om medewerkers die slachtoffer zijn te helpen.

Via Zoom heb ik Anita leren kennen, in het gesprek wilde ze haar groei rond haar identiteit en de huidige naam ‘Wix-Kracht’ aanpassen naar haar eigen naam Anita Wix. In de ontwikkeling van het logo en een vernieuwde website, besloten we het beeldlogo te actualiseren, omdat de ‘infinity’ vorm, heel goed de beweging weergeeft van kwetsbaar naar krachtig. En met een moodboard van Anita als leidraad, is er een authentiek Anita Wix logo ontworpen.VKD heeft 3 voorstellen geleverd, waarvan Anita direct met het nieuwe logo affiniteit heeft en past bij de nieuwe uitstraling van haar bedrijf.

Het Krachtig Kwetsbaar logo wordt gebruikt voor haar programma die Anita biedt aan medewerkers binnen organisaties die slachtoffer zijn van huiselijk geweld.

Augustus 2020
Datum
Logo en Huisstijl
Categorie
Anita Wix
Klant
Illustrator
Vaardigheden