KrachtigKwetsbaar		

Anita Wix (KrachtigKwetsbaar) is de initiatiefnemer van Samen vóór een liefdevol thuis. Een overgrote deel van de slachtoffers heeft een baan en met dit initiatief Samen voor een Liefdevol Thuis, wil Anita werkgevers op een eenvoudige en innovatieve manier vragen te helpen en voor slachtoffers van huiselijke geweld het verschil te maken. Collega’s die slachtoffers zijn ervaren meer stress en concentratieproblemen, zijn minder productief, verzuimen vaker en hebben een grotere kans op baanverlies of arbeidsongeschiktheid. Door het probleem bespreekbaar te maken, te erkennen en herkennen, bieden werkgevers kosteloos hulp aan werknemers. Een team van ervaringsprofessionals is klaar om de slachtoffers bij te staan.

De illustratie versterkt de boodschap en maakt inzichtelijk hoe noodzakelijk het is de geweldsituatie te beëindigen en de cirkel van geweld te doorbreken.

De infographic poster illustreert de ijsberg illusie, wat je wel ziet en wat je niet ziet en de gevolgen van huiselijk geweld. De feiten en cijfers zijn niet te ontkennen, voorkom de gevolgen en herken de signalen, wanneer stap je uit de cirkel van geweld en wat te doen als je dit opmerkt.

Juli 2021
Datum
Infographic Poster
Categorie
Samen vóór een liefdevol thuis
Klant
Illustrator
Vaardigheden